Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

ΣΟΜΠΕΣ ΠΕΛΛΕΤ: ΤΙΜΕΣ


Σόμπα πέλλετ
                                                                                                                                                                                     
Είναι αυτονόητο ότι οι τιμές για τις σόμπες πέλλετ κυμαίνονται σε διαφορετικά επίπεδα ανάλογα με τον τύπο της σύμπας, τη δυναμικότητά της, και άλλους παράγοντες. Οπότε σε αυτό το άρθρο θα δώσουμε ένα γενικότερο πλαίσιο για το που κυμαίνεται το κόστος για τις σόμπες πέλλετ.

Όπως είδαμε σε προηγούμενα άρθρα, υπάρχουν δύο κατηγορίες σομπών πέλλετ: οι αερόθερμες σόμπες πέλλετ (οι οποίες παράγουν θερμό αέρα και ζεσταίνουν το χώρο μας) και οι σόμπες καλοριφέρ πέλλετ οι οποίες συνδέονται με τα σώματα καλοριφέρ και, θερμαίνουν νερό το οποίο μέσω της κυκλοφορίας στα σώματα καλοριφέρ ζεσταίνουν το χώρο.

Έτσι λοιπόν, το κόστος της σόμπας pellet όταν πρόκειται για το σύστημα του αέρα κυμαίνεται από 1.000 έως 2.000 ευρώ, ενώ η περίπτωση που ο καταναλωτής επιλέξει τη σύνδεση με τα καλοριφέρ θα κοστίσει περίπου 3.000 ευρώ (η σύνδεση δεν ξεπερνά τα 150 ευρώ).

Όμως, για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα, θα πρέπει να δούμε λίγο και το κόστος του καυσίμου που καίνε οι σόμπες πέλλετ: δηλαδή τα πέλλετ.

Δείτε εδώ αναλυτικά σχετικά με το κόστος πέλλετ

1 σχόλια:

Kostas Zormpas είπε...

καλησπερα την 12 αρα την αεροθερμη ποσο την εχεις καινουρια

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | πελλετ τιμες | Μικρές ανεμογεννήτριες | Powerade Coupons
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...